Aktiviteiten en cursussen


Vanuit ons huis kunt u prachtige fiets en wandeltochten maken (omgevingskaarten vindt u in ons huis). Wij hebben twee mooie autotochten voor u uitgezet. In de nabije omgeving (max. 30 min. per auto) kunt u zwemmen, mountain biken, golf spelen, paardrijden,
(zweef)vliegen, vissen en tenissen.


Op verzoek geven wij kookcursussen en verder kunnen wij diverse wijnproeverijen voor u organiseren. Voor minimaal 6 personen is het ook mogelijk een schildercursus te volgen.

Gezien onze goede contacten met de équipage van het Château van Brissac kunnen wij voor u privé paardrijtochten organiseren op het uitgestrekte landgoed van het château. Verder kunt u van begin oktober tot eind maart desgewenst deelnemen aan de "chasse a courre", met uw eigen paard (onderdak/pension voor uw paard mogelijk op het jachthuis van het château) of met een gehuurd paard.
Kosten hiervan in overleg.

Voor mensen met kinderen: wij hebben op 500 mtr. afstand van ons terrein een eigen bos, waar kinderen hutten kunnen en mogen bouwen. Ze kunnen daar natuurlijk ook hun tentje opzetten, maar moeten wel een eindje lopen voor water etc. Er is daar ook geen stroom!
Er zijn bij ons in de buurt een aantal eenvoudige attracties, zwem en speel mogelijkheden. Op een uurtje afstand richting Cholet is een werkelijk prachtig themapark: www.puydufou.com . Ook voor volwassenen zeker een bezoek waard.

 

 

frans