Kenmerken en inrichting


Benedenverdieping:

Grote woonkeuken gecombineerd met salon.
De keuken is voorzien van een groot gasfornuis met gasoven, koelkast/vriezer. Er is geen afwasmachine. Zeer ruime keus uit potten en pannen, bestek, glaswerk, serviesgoed, etc.

Er staat een grote eettafel met zes stoelen en in het “salon”gedeelte is een grote open haard, een comfortabele driezits bank en twee fauteuils. We hebben geen T.V., in ons huis gaat u enigzins terug naar de basis: gezamenlijk afwassen en 's avonds een boek lezen of spelletjes doen. Er is een kleine keus uit spelletjes en boeken in ons huis aanwezig.Bovenverdieping:


3 twee-persoons slaapkamers. Weet wel dat de slaapkamers "geluids technisch" met elkaar in verbinding staan.
Toiletruimte met vaste wastafel.
Badkamer met douche en vaste wastafel.

In het huis is verder een kinderstoel en – ledikant aanwezig.
B.B.Q.
Strijkijzer en strijkplank.


Het huis heeft een grote ommuurde tuin, waardoor kleine kinderen zeer goed in de gaten te houden zijn. Achter in de tuin zijn zgn. “troglodites” (in zandsteen uitgehakte woningen/kelders) uit de 14e eeuw, waarin de overheerlijke wijn uit onze streek op de perfecte temperatuur bewaard kan worden. Buiten de poort is een klein terras met prachtig uitzicht.

Gedurende twee maanden per jaar zijn we zelf ook op het terrein aanwezig in het vrijstaande “privé huis”. Aangezien wij van beroep kok en butler zijn, kunt u gedurende deze periode op afspraak door ons verwend worden voor het ontbijt, de lunch of het diner. Wij koken uitbundig (Slow Food, Slow Life is ons levens motto!). Prijzen in overleg.

La Forge Village ligt op 300 km. ten ZW van Parijs.
Het adres is:
La Forge Village
49320 Charcé-St Ellier
France
Exacte coördinaten N 47°-21.50/W 0°-23.30.

Vliegvelden in Tours, Poitiers en Nantes.
TGV station in Angers.

De Anjou is bekend om zijn zachte klimaat: "l'Anjou c'est doux", dat niet alleen geldt voor zijn klimaat maar ook voor zijn bevolking! Ruim 1.900 zonuren per jaar en minder regen dan b.v. in Nice. De Anjou wordt ook wel "De tuin van Frankrijk" genoemd.

"Genieten in gourmandie" artikel in promotor (pdf)