La Forge, 49320 Charcé-St. Ellier sur Aubance

Begane grond:

Grote woonkeuken met tegel/houtkachel. Grote 5 pits gas kookplaat, gecombineerde oven/magnetron, koelkast met klein vriesvak afwasmachine en wasmachine.


 

Er is ook een Nespresso apparaat, maar zorgt u wel voor uw eigen "cups". "Gewoon koffiezet apparaat" natuurlijk ook aanwezig. Ruime 6 persoons eettafel. Zeer ruime keus uit potten, pannen, bestek, glaswerk, serviesgoed, etc.

Op de begane grond is verder een grote salon met open haard. Comfortabele 3 persoons bank en drie fauteuils. Ook op de begane grond een ruim toilet met wasbakje.


Bovenverdieping:

3 twee persoons slaapkamers, waarvan twee met TV etc en op beide kamers ook airco.
Toiletruimte met vaste wastafel.
Badkamer met douche en vaste wastafel.

In het huis is verder een kinderstoel en – ledikant aanwezig.
B.B.Q. Strijkijzer en strijkplank.

We hebben in ons huis ook een redelijk uitgebreide boekenkast, met "voor elck wat wils", van Agatha Christie tot Saul Bellow.

Het huis heeft een grote ommuurde tuin, waardoor kleine kinderen zeer goed in de gaten te houden zijn. Achter in de tuin zijn zgn. “troglodites” (in het zandsteen uitgehakte woningen/kelders) uit de 14e eeuw, waarin de overheerlijke wijn uit onze streek op de perfecte temperatuur bewaard kan worden. Buiten de poort is een klein terras met prachtig uitzicht.

Wij verblijven zelf regelmatig in het vrijstaande "privé" huis, dat ook op het terrein staat. Gedurende uw verblijf op La Forge kunt u zich door ons op afspraak "culinair laten verwennen" voor lunch of diner. Kosten voor een uitgebreide "borgondische" maaltijd, inklusief de "alcoholische versnaperingen" 50 Euro p.p. "Slow life, slow food" is ons levensmotto!

La Forge Village ligt op 300 km. ten ZW van Parijs.
Exacte coördinaten N 47 gr-21.49.21 W 00 gr-23.29.10.
Vliegvelden in Tours, Poitiers en Nantes.
TGV station in Angers.

Klimaat: de Anjou is bekend om zijn zeer zachte winters en warme, zonnige zomers en voor/najaar. Ruim 1900 zonuren per jaar!

 

 

frans