Aankomst op zaterdag vanaf 16.00 uur, vertrek op zaterdag voor 12.00 uur. In overleg ook mogelijk aankomst op zondag/vertrek op zondag.

De huurprijs per week is als volgt:

Januari t/ m juni en september t/m december: €650,- per week
juli, augustus, de laatste twee weken van december en de eerste week van januari €750,- per week.

De hierboven genoemde prijzen gelden voor verhuur tot 6 personen.

Wij gaan ervan uit dat u het huis voor vertrek zelf schoon maakt. Op verzoek kunt u het huis na uw vertrek laten schoonmaken. De kosten hiervoor bedragen € 50.

Gebruik van hout voor de open haard is ingecalculeerd.

Indien u bij ons een bepaalde periode wilt vastleggen, vragen wij een vooruitbetaling van 50% van het totaal te betalen bedrag + een borgstelling van 100. Zodra wij dit bedrag ontvangen hebben, ligt de door u gewenste periode vast. De betaling van de tweede termijn verwachten wij uiterlijk een maand voor de aanvang van de door u vastgelegde periode. Bij annulering van de door u vastgelegde periode krijgt u het door u betaalde voorschot terug, indien de annulering uiterlijk twee maanden voor de door u vastgelegde periode geschiedt.
De borgstelling wordt binnen twee weken na uw vertrek uit La Forge op uw rekening teruggestort, minus de mogelijke kosten vervanging breuk, reparatie beschadigingen en/of schoonmaakkosten.

Volg deze link indien u voor een bepaalde periode wilt weten of ons huis beschikbaar is,frans